ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

چشم‌ها مرگ شما را پیش بینی می‌کند

  • کد خبر: ۹۶۷۳۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵
چشم‌ها مرگ شما را پیش بینی می‌کند
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد اسکن شبکیه چشم ممکن است بتواند خطر مرگ زودهنگام را نشان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مطالعه جدیدی نشان می‌دهد اسکن شبکیه چشم ممکن است بتواند خطر مرگ زودهنگام را نشان دهد. اسکن سریع و بدون درد کره چشم انسان روزی می‌تواند به پزشکان کمک کند تا کسانی را که در معرض خطر مرگ زودهنگام هستند، شناسایی کنند. «زومیت» در این باره می‌نویسد: واضح است که افزایش سن بر بدن همه افراد اثر دارد، اما فقط این دلیل که دو نفر دارای سن برابری هستند، به این معنا نیست که نرخ زوال جسمی آن‌ها نیز یکسان است.

بررسی عمیق چشمان یک فرد می‌تواند راه بسیار بهتری برای اندازه گیری سن زیستی واقعی آن‌ها باشد و می‌تواند نگاهی کلی از آینده سلامت بیمار ارائه دهد. به تازگی، پژوهشگران مدل یادگیری ماشینی را آموزش داده اند که با نگاه کردن به شبکیه چشم که بافتی است که پشت چشم قرار دارد، سال‌های زندگی فرد را پیش بینی می‌کند. این الگوریتم به قدری دقیق است که توانست سن حدود ۴۷ هزار فرد میانسال و سالخورده بریتانیایی را در دامنه ۳/۵ سال پیش بینی کند.

حدود یک دهه پس از اسکن شبکیه ها، ۱۸۷۱ فرد فوت کرده بودند و کسانی که شبکیه آن‌ها پیرتر به نظر می‌رسید، با احتمال بیشتری در این گروه قرار می‌گرفتند. به عنوان مثال، اگر الگوریتم پیش بینی می‌کرد که شبکیه چشم فرد نسبت به سن واقعی اش پیرتر است، خطر مرگ او به هر دلیلی طی ۱۱ سال آینده ۲ درصد افزایش پیدا می‌کرد. در همین حین، خطر مرگ آن‌ها به دلایلی غیر از بیماری قلبی عروقی یا سرطان ۳ درصد افزایش می‌یافت. مطالعات قبلی نشان داده اند که سلول‌های پشت چشم انسان می‌توانند به ما کمک کنند تا شروع بیماری قلبی عروقی، بیماری کلیه و دیگر نشانه‌های پیری را پیش بینی کنیم، اما این اولین مطالعه است که «شکاف سنی شبکیه» را به عنوان پیش بینی کننده قوی از مرگ به صورت کلی ارائه می‌دهد.

نویسندگان می‌نویسند: «ارتباط معنادار میان شکاف سنی شبکیه و مرگ و میر غیرقلبی عروقی/غیرسرطانی، همراه با شواهد روبه افزایش درباره ارتباط میان چشم و مغز ممکن است از این فرضیه حمایت کند که شبکیه پنجره‌ای رو به بیماری‌های عصبی است.» از آنجا که فقط ۲۰ نفر از افراد مورد مطالعه به علت زوال عقل از دنیا رفتند، نویسندگان قادر نبودند این اختلال مغزی خاص را با سلامت شبکیه مرتبط کنند.

آن‌ها همچنین خاطرنشان می‌کنند که مرگ و میر‌های مرتبط با بیماری‌های قلبی عروقی در سال‌های اخیر کاهش یافته، زیرا علم پزشکی به پیشگیری از آنچه زمانی می‌توانست حوادث مرگباری باشد، کمک کرده است. این بدان معنا است که با وجود این واقعیت که شبکیه چشم با مرگ و میر قلبی عروقی در ارتباط نیست، همچنان می‌تواند دریچه‌ای به سلامت قلبی عروقی باشد. برای مثال، مطالعات گذشته نشان داده اند که عکس‌های شبکیه می‌توانند به پیش بینی عوامل خطر قلبی عروقی کمک کنند. نویسندگان نتیجه گیری می‌کنند: «این مطالعات از این فرضیه حمایت می‌کند که شبکیه نقش مهمی در روند پیری دارد و نسبت به آسیب‌های تجمعی پیری که خطر مرگ را افزایش می‌دهد، حساس است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->